Διδασκαλίες με ελληνική μετάφραση

Γράμμα σε έναν φίλο του Ναγκαρτζούνα
από τον

Κέντσεν Ρίνποτσε Πέμα Σέραμπ
Παρουσίαση από Νόμπου Κετάκα

Khenchen Rinpoche Pema Sherab

Η διδασκαλία ξεκινάει στις 19 & 20 Δεκεμβρίου

14:00 με 16:00 ώρα Ελλάδος

Και συνεχίζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή μέχρι να ολοκληρωθεί, πιθανώς και όλο τον Φεβρουάριο του 2021

 

Ιστότοπος του προγράμματος: http://tiny.cc/nagarjunaLTAF

Έχουμε την μεγάλη τύχη να συμμετάσχουμε σε διδασκαλίες του Κέντσεν Ρίνποτσε Πέμα Σέραμπ, ο οποίος είναι ο πρεσβύτερος Κέντσεν του Ινστιτούτου Νάνγκυουρ Νυίνγκμα του Μοναστηριού Ναμντρολίνγκ Ο Κέντσεν Ρίνποτσε θα χρησιμοποιήσει το κείμενο που περιλαμβάνει την ερμηνεία δοσμένη από τον Κάνγκυουρ Ρίνποτσε.*

Ο Ναγκαρτζούνα θεωρείται ο θεμελιωτής του «Μέσου Δρόμου» αποσαφηνίζοντας τις φιλοσοφίες των Δυο Αληθειών και της κενότητας. Οι οδηγίες που εμπεριέχονται σ’αυτό το κείμενο, «Γράμμα σε έναν φίλο» είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για τους λαϊκούς ασκούμενους που θέλουν να συνεχίζουν να εργάζονται και να ζουν στην κοινωνία. Το κείμενο έχει στόχο να μεταφέρει στους αποδέκτες του την ολότητα του Ντάρμα με εύληπτο τρόπο.

Το πρώτο μάθημα είναι στις 19 Δεκεμβρίου, 14:00 με 16:00 ώρα Ελλάδος.

Τα μαθήματα θα συνεχιστούν μέχρι να ολοκληρωθεί η διδασκαλία, πιθανώς τον Φεβρουάριο του 2021
Προσοχή: : η εγγραφή θα ισχύει μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου, 2020

Επίπεδο σπουδαστών: Όλα

Απαραίτητη προϋπόθεση: : Ο μαθητής δεσμεύεται να αποφεύγει τα ελαττώματα του δοχείου..

Γλώσσες: : Η διδασκαλία θα δοθεί στα Θιβετανικά με μετάφραση στα Αγγλικά από τον Κένπο Σόναμ Τσέουανγκ (στην φωτογραφία), και ταυτόχρονη μετάφραση στα Μανδαρινικά Κινέζικα, τα Ισπανικά και τα Ελληνικά.

Σελίδα της διδασκαλίας στο Facebook

*Σας επισημαίνουμε ότι αν αγοράσετε το βιβλίο από το Amazon χρησιμοποιώντας τον παραπάνω σύνδεσμο, μια μικρή δωρεά θα δοθεί στο Palyul Ling International, το Αμερικανικό Φιλανθρωπικό Ίδρυμα της Αυτού Αγιότητας του Πένορ Ρίνποτσε, μέσω των Amazon Associates.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΚΕΝ ΡΙΝΠΟΤΣΕ ΣΟΝΑΜ ΝΥΙΜΑ
Η ΣΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΓΙΟΥΛ ΟΤΤΑΒΑ – PALYUL DHONYAG SHEDRUP LING

12 & 13, 19 & 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ~ 17:00 – 19:00 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Σούτρα της Καρδιάς είναι μια πολύ βαθυστόχαστη διδασκαλία καθώς είναι η ουσία των διδασκαλιών του Βούδα για την πρατζναπαραμίτα (Τελειοποίηση της Σοφίας σε 16 τόμους). Αποτελεί μια ολοκληρωμένη διδασκαλία του οχήματος των σούτρα, επειδή εμπεριέχει το έδαφος, την ατραπό, και την καρποφορία με εκτεταμένες εξηγήσεις σχετικά με την κενότητα. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σ’αυτήν την διδασκαλία που θα δοθεί από τον Κεν Ρίνποτσε Σόναμ.

Είναι απαραίτητη η εγγραφή – Το κείμενο των προσευχών και ο σύνδεσμος του Zoom θα αποσταλούν με email στους συμμετέχοντες. Κάντε κλικ εδώ για εγγραφή. Γράψτε μας εάν χρειάζεστε βοήθεια.

Προτεινόμενη Προσφορά – $30 ανά συνεδρία ή $80 για ολόκληρο το πρόγραμμα των τεσσάρων συνεδριών. Κάθε προσφορά είναι ευπρόσδεκτη και αν υπάρχουν λόγοι οικονομικής δυσχέρειας, θα χαρούμε να συμμετάσχετε δωρεάν.

Το πλήρες πρόγραμμα, το βιογραφικό του Κεν Ρίνποτσε Σόναμ, σύνδεσμοι για τα κείμενα και το Zoom είναι διαθέσιμα στον ιστότοπό μας: palyulottawa.org

Πώς να εγγραφείτε

*Σας ευχαριστούμε για την γενναιοδωρία σας*
Κέντρο Παλγιούλ Οττάβα – Palyul Dhongyag Shedrup Ling, 58 Lindhurst Crescent, Ottawa, Ontario, K2G 0T7